Chronische pijn

Behandeling van chronische pijn bij Zorgteam
In Almere kunt u bij ZorgTeam terecht voor het behandelen van chronische pijnklachten. We werken samen met de pijnspecialisten van DC | Pijncentrum Almere.
Het doel van de behandeling is het reduceren van de pijn (ervaring) en verbetering van leven. Omdat de oorzaken en symptomen van chronische pijn divers en complex zijn, is een behandeling vanuit verschillende invalshoeken noodzakelijk: multidisciplinair, ofwel in teamverband. ZorgTeam biedt daarom een multidisciplinaire behandeling waarbij gespecialiseerde therapeuten een uitgebreide intake doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een intake en behandeling bij één therapeut te krijgen.
De eerste stap is altijd een analyse door een fysio- en ergotherapeut (maximaal anderhalf uur), die op basis van de bevindingen in overleg met u en zo nodig met de pijnspecialist de behandelmogelijkheden binnen ZorgTeam doorspreken en daarvan verslag doen aan uw huisarts.
Door de bundeling van specialisatie en kennis van DC | Pijncentrum en ZorgTeam kunnen behandelingen gemakkelijker en doeltreffender op elkaar worden afgestemd of zelfs samen worden uitgevoerd. De communicatielijnen zijn direct en kort, waardoor snel en efficiënt wordt gewerkt.

Contact en meer informatie
Locatie Almere                                  W:          www.zorgteam.nl/pijn-behandeling
Bartokkliniek, 3e etage                      T:            0320 - 26 77 60
Bartokweg 161                                  E:           info@zorgteam.nl 
 

Copyright 2015 - Medi-Mere