Geboortecentrum Medi-Mere

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Welkom in ons Geboortecentrum Medi-Mere. Je kunt ook bij ons terecht als je een medische indicatie hebt voor je zwangerschappen onder begeleiding van een gynaecoloog staat. We begeleiden je dan graag in het kraambed thuis. En ook als er een kinderwens is, je nog niet zwanger bent en al wel informatie wilt krijgen, kun je bij ons (kosteloos) kinderwens consulten krijgen.
Hoe moet je je aanmelden?
Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden (het liefst voor de 9de week). Je kunt ons altijd direct op 06-22869260 bereiken. Je krijgt dan een verloskundige aan de telefoon, die al de nodige belangrijke informatie kan geven.

De zwangerschapcontroles

Alle controles zullen samen uitvoerig besproken worden en samen wordt het zorgpad uitgestippeld: van een eerste echo vroeg in de zwangerschap tot de reguliere controles.

Bevalling en het kraambed

Wij begeleiden je bevalling bij jou thuis of in het ziekenhuis. Je hebt vele manieren van baren. Wij nemen altijd een baarkruk mee, maar ook een bevalling in bad behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de controles zullen we het hier uitvoerig over hebben. Na de bevalling komen we je een keer of drie, bezoeken in het kraambed. Net wat nodig is en wat je zelf prettig vindt. We kijken terug op de bevalling, we kijken jou en de baby na,de borstvoeding wordt besproken en alle andere zaken die je wilt bespreken. Dit alles in overleg met de kraamverzorgende. Tot slot zul je ongeveer 6 weken na je bevalling nog eenmaal op de praktijk komen voor de nacontrole. Dit zal gedaan worden door de verloskundige die je bevalling heeft begeleid.

Wie zijn er allemaal om je te begeleiden?

Onze praktijk bestaat uit vier vaste verloskundigen, die afwisselend je spreekuurcontroles, bevalling dienst en kraamvisites begeleiden. Daarnaast werken wij nauw samen met twee echoscopistes, kraamzorg Allerzorg, huisarts, gynaecoloog, kinderarts en diƫtiste.

Informatie

Voor meer informatie kunt u kijken
op onze website: www.geboortecentrummedi-mere.nl
of bij Onze locatie in de Poort Kliniek bij Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort
of bel onze infolijn: 0320-264215 of 06-22869260

Copyright 2015 - Medi-Mere