Logopedie de praatmaat groep

De logopedist kan helpen wanneer er problemen zijn op het gebied van de spraak, taal, stem, gehoor en/ of het slikken. Het team van de Praatmaat Groep bestaat uit 50 logopedisten. Wij zijn gespecialiseerd in het (vroegtijdig) signaleren, onderzoeken en behandelen van logopedische problemen en bieden zowel preventieve als curatieve zorg.
Onze logopedisten zijn opgeleid tot allround logopedist en hebben zich daarnaast door na-en bijscholing gespecialiseerd. Wij staan in het Landelijke Paramedisch Kwaliteitsregister en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Een uitgebreid overzicht van onze specialisaties vindt u op onze website.
Samenwerken
Op onze praktijklocatie op de Bartokweg werken we samen met diverse andere disciplines. U als cli├źnt staat bij ons centraal. Wij gaan uit van uw hulpvraag en streven naar een persoonlijke aanpak die past bij uw wensen en mogelijkheden
Vergoeding
Bij ons wordt logopedie geheel (of gedeeltelijk) vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Behandeling geschiedt volgens afspraak en uitsluitend op indicatie en verwijzing van uw huisarts of specialist. 
Praktijk Adressen:
De Praatmaat Groep is een landelijke organisatie, voor een praktijkadres bij u in de buurt klikt u op de vestigingspagina.

Aan huis behandeling - Online logopedie
Wij verzorgen ook logopedie op locatie. Logopedie op locatie wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed, mits deze voldoet aan alle voorwaarden. Wij bespreken deze voorwaarden graag met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 
Online logopedie is logopedische therapie online. Dat wil zeggen: via de internetverbinding.
Aanmelden
Aanmelden voor Logopedie of voor een GRATIS adviesgesprek kan via onze website met de button ONLINE AANMELDEN of via onderstaande contactgegevens.
Voor meer informatie over logopedie en de mogelijkheden kijk op:
www.depraatmaatgroep.nl
Download onze folder 

Copyright 2015 - Medi-Mere