Huisartsenpraktijk Medi-Mere stad

Het succes van Medi-Mere in Almere Buiten is uitgebreid naar Almere-Stad.
Graag nodigen wij u uit om op de site van Medi-Mere te kijken
Medi-Mere Stad
In het hart van Almere Muziekwijk, naast het station gelegen, vind u de Bartok Kliniek. De nieuwe vestiging van vrijgevestigde huisartsenpraktijk Medi-Mere in de Bartok kliniek heeft als voornaamste kenmerk: ?one-stop-shop?. Dit betekent  dat er meerdere specialistische zorgaanbieders onder één dak komen. Ook zijn er verschillende eerstelijns voorzieningen, zoals fysiotherapie, dietetiek, psychologie, verloskunde en een moderne apotheek zonder wachttijden. Tevens is er een diagnostisch centrum , waar onder andere bloedonderzoek mogelijk is en een maag-darmspecialist en een pijnspecialist werkt. Verder vindt u in de Bartok kliniek een cardiologisch centrum, KNO artsen, orthopeden en kindercardiologen.
U kunt zich nu als patiënt inschrijven. Hiervoor kunt u het inschrijfformulier en gezondheidsformulier downloaden op deze site of belt u naar 5329988 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

LET OP:
Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract en u kunt dus switchen naar onze praktijk.

De vrijgevestigde huisartsenpraktijk Medi-Mere Stad biedt continuïteit, kwaliteit en zorg op maat. De zorg wordt geboden door de huisartsen Darwin Jerez Nova en Marieke van Cruijsen in samenwerking met  praktijkverpleegkundige  Tanja Alta en drie ervaren doktersassistenten Henriette, Marjolein en Yvonne
 
Wij willen u graag als nieuwe patiënt in onze praktijk verwelkomen!
Ook bent u van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken.
Maak gebruik van onze overstapservice: www.overstappenhuisarts.nl 
Ons adres:
Huisartsenpraktijk Medi-Mere Stad,
Bartokweg 161, 1311 ZX te Almere.
Tel: 036-5329988
 
Team Medi-Mere Stad

U kunt voor een kennismakingsgesprek of inschrijving bellen naar telefoonnummer 5329988 of kijk op
 

Copyright 2015 - Medi-Mere